Waar bestel je goede rolcontainers?

Als horecaondernemer gebruik ik al jaren rolcontainers voor het vervoeren van fusten en andere dranken. Rolcontainers zijn onmisbaar voor mijn zaak. Mijn personeel werkt er elke dag mee. Je zult begrijpen dat ik dan wel hoogwaardige rolcontainers wil, van goede kwaliteit. We gebruiken de containers immers elke dag en de goederen die erop staan zijn zwaar. De wielen moeten dus niet blokkeren en het staal mag niet verzwakken door vocht. Daarom bestel ik mijn rolcontainers bij logistiekonline.nl. Een aanrader, niet alleen voor horecaondernemers maar ook voor mensen die zware goederen vervoeren en opslaan in andere branches, zoals de bloemenverkoop. Ook daarvoor zijn rolcontainers ideaal. Je kunt je goederen uitstallen als je bijvoorbeeld buiten op een markt staat en nadien snel weer inladen. Je laat je bloemen of andere producten gewoon op de rolkar staan.

Welke rolcontainers zijn geschikt?

Het duurde even voor ik de juiste containers te pakken had. De eerste set die ik kocht was te groot, waardoor ze niet goed door de deur van mijn koelcel pasten. Niet handig natuurlijk. Daarom raad ik aan eerst te bekijken waar je de rolcontainers wilt inzetten. Meet de deurposten op, zodat je zeker weet dat de container er doorheen past. Het goede nieuws is dat logistiekonline.nl ontzettend veel keuze heeft. Als je een rolcontainer met afwijkende maat zoekt, kun je die ook gewoon bestellen. Er zijn bovendien containers met twee, drie of vier hekken en containers die je compleet af kunt sluiten. Die laatste variant gebruik ik voor dure wijn en drank, zodat niemand deze flessen ongezien mee kan nemen. Zo hoef je geen aparte koeling in te richten, maar kun je je rolkar gewoon op slot doen in de koelcel.

Bijzondere goederen vervoeren

Mijn personeel staat af en toe ook buiten, op festivals en dergelijke. Daarvoor heb ik een speciale rolcontainer gekocht met koelsysteem en isolatie. Hierin slaan we de drank op zodat deze lekker koel blijft en beschermd is tegen diefstal. Het mooie is, deze containers kon ik voordelig inkopen door te bestellen uit het gebruikte assortiment. Logistiekonline.nl biedt namelijk ook gebruikte containers aan. Die zijn net zo schoon als nieuwe, maar een stuk voordeliger. Je hebt al een rolcontainer voor een paar tientjes. Zoek je ook een nieuwe manier van vervoeren of opslaan? Kijk dan eens bij het aanbod containers van logistiekonline.nl. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je elders je containers inslaat.

Posts created 15

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven