Een leuke vacature verkeersregelaar

Het vinden van een leuke baan is niet altijd even makkelijk natuurlijk. Een tijdje geleden had ik het echt helemaal gehad met mijn 9 tot 5 kantoorbaan. Altijd maar binnen zitten en continu hetzelfde werk uitvoeren. Op een gegeven moment werd het allemaal zo saai en eentonig. Nooit wat er eens iets wat mijn interesse wekte. De enige dingen die ik de hele dag deed waren secretariële klusjes. De brieven inschrijven, de post naar de juiste mensen brengen, eindeloze koppen koffie halen voor mijn baas en altijd maar weer vriendelijk de telefoon opnemen en mensen doorverbinden. Het voelde niet als echt iets productiefs, iets waar ik mensen mee kon helpen. Nu heb ik helaas niet doorgeleerd en als arts aan de slag leek me daarom ook niet zo’n goed idee. Ik bedacht me dat er ongetwijfeld heel veel andere opties zouden zijn voor leuk werk en ik had gelijk! Ik ben sinds een tijdje de meest vrolijke verkeersregelaar van de hele stad! Dit is pas echt een uitdaging. Het was even wennen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet meer anders zou willen.

Een goede vacature verkeersregelaar vinden

Voordat ik eenmaal de vacature verkeersregelaar had gevonden, moest ik wel goed zoeken. Er zijn niet al te veel verkeersregelaars in de stad en daarom kwam ik er per toeval achter dat deze functie opgevuld moest worden. Ik dacht in het begin nog dat het veel te veel zou afwijken van mijn baan op het secretariaat, maar met enige goede cursussen en de nodige praktijkervaring, had ik het allemaal snel onder de knie. Dat moest ook wel, want in het verkeer mag je echt geen fouten maken! Wanneer ik bij mijn vorige werkgever de post in het verkeerde postbakje legde, was dat echt geen probleem. De post werd onderling gewoon uitgewisseld of door andere in het juiste postvakje gelegd. Als ik tijdens mijn werk als verkeersregelaar een fout maak, heeft dat grote gevolgen. Er kunnen dan meteen ongelukken gebeuren en dat wil ik natuurlijk niet op mijn geweten hebben. Deze baan heeft dan ook veel meer verantwoordelijkheid en dat bevalt me prima!

Geen diploma nodig

Het is goed om te weten dat deze baan als verkeersregelaar dus ook gemakkelijk te doen is voor mensen die geen diploma hebben. Ik had nog nooit een opleiding gevolgd die ook maar iets te maken had met het regelen van het verkeer, en toch is het gelukt om een goede verkeersregelaar te worden. Ik heb er zeker geen spijt van!

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven