Inspiratie voor het aankomende festival seizoen

Het festival seizoen zit er natuurlijk weer op, aangezien de kou er weer aangekomen is. Het officiële festival seizoen is er rond de zomer. We kijken ook natuurlijk allemaal weer uit naar zomer 2020 en daarom is het nu gewoon alweer tijd om festival inspiratie op te doen. Het is nooit te vroeg om je lekker te maken met de festivalletjes die eraan zitten te komen. Want geloof ons maar, de festival organisatoren zijn alweer druk bezig met de aankomende plannen. Daarom beginnen wij nu al met de inspiratie die jij nodig hebt. Ben jij al benieuwd? Lees dan zeker even verder!

Techno

Wat misschien wel het meest populair is geworden door het vorige festival seizoen is techno. Feestjes zoals Verknipt, Strafwerk en Awakenings kunnen je niet ontgaan zijn. De feestjes worden ontzettend gepromoot door het marketingteam van de organisatoren en zie je overal weer terugkomen. Een goed voorbeeld van een wat kleiner techno feestje is Thuishaven. Thuishaven is in Amsterdam en wordt georganiseerd op een vrij klein terrein. Zeker in vergeleken met festivalletjes zoals Awakenings. Omdat het terrein wat kleiner is, is dit een leuke mogelijkheid om als eerste keer te proberen. Thuishaven gaat vaak het hele weekend door. Zaterdagen en zondagen spenderen mensen op het terrein. Ook zijn er veel zit mogelijkheden waardoor je ook een rustig zondagje met leuke mensen kunt spenderen op het terrein.

Hardstyle

Ook het genre hardstyle is ontzettend populair geworden. Dit is natuurlijk low key al jaren aan de gang, maar het wordt groter en groter met het jaar. Weekenden Defqon of Intents zijn je dan ook vast niet ontgaan. Dit is een wat harder genre dan techno. Er wordt hier gebeukt en gestampt door de echte hardstyle liefhebbers. Wat we bedoelen met echte hardstyle liefhebbers is dat je wel echt moet houden van dit type muziek. Het is best uitgesproken en het is dan ook niet zo gek dat je dit erg zat kunt worden. Hou hier dus rekening mee wanneer je een festival gaat uitzoeken en hier nog niet zo bekend mee bent.

Gevaar

Wel willen we je erop wijzen dat dit soort festivalletjes geen standaard onderdeel moeten worden in je routine. Hou het leuk. Het wordt ook steeds minder bijzonder wanneer je elke week zo’n festival gaat bezoeken. Ook de kans op een speed verslaving of een andere drugsverslaving wil je graag ontwijken. Zodra dit er wel is willen we je graag vertellen dat het zoeken van hulp is goeds is. Een speed verslaving is iets wat je niet wil oplopen.

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven