vergaderlocatie utrecht

Vergaderen in Utrecht: handig en inspirerend!

Als ondernemer verenig ik het nuttige graag met het aangename. Mijn werknemers werken elke dag verspreid in het land aan het vergoten van onze naamsbekendheid. Meestal onderhoud ik digitaal contact met ze, door bijvoorbeeld te Skypen of te bellen. Soms is het goed om elkaar weer eens te zien, voor de teamgeest en voor een soepele samenwerking. Afgelopen maand hebben we daarom een meeting gehouden op een centrale locatie in Utrecht. Ik kwam op het idee omdat een medewerker van me liet weten wel eens in een andere omgeving te willen werken. Je moet je personeel toch ook inspireren, júist als je op verschillende locaties werkt. Na wat zoeken stuitte ik op onemeeting.com waar ik een leuke vergaderlocatie Utrecht vond. Daar had ik op woensdagmiddag een gezellige, inspirerende meeting met mijn hele team. Het blijft niet bij een eenmalige meeting. Ik ga dit vanaf nu maandelijks doen, zodat we nog efficiënter en soepeler kunnen samenwerken. Tijdens de meeting bleek dat er toch wel wat strubbelingen waren. Gelukkig konden we die tijdens de vergadering goed bespreken. Dan blijkt toch dat op die manier vergaderen echt meerwaarde heeft. Digitale communicatie is handig, maar ik merkte die dag wel dat ik ook met mijn personeel moet blijven afspreken. Dat waren zij met me eens. Ook onderling werden er wat dingen uitgesproken, waar we nu nog steeds de vruchten van plukken.

Het nut van buiten de deur vergaderen

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een andere omgeving. Met dat in het achterhoofd nodigde ik iedereen uit voor een vergadering in Utrecht. Het leuke was dat ik vrij eenvoudig een bijzondere locatie kon boeken. Het feit dat je al in een andere omgeving bent, helpt creativiteit te stimuleren. Tel daarbij een inspirerende omgeving op en je hebt een goed recept voor bijvoorbeeld een brainstorm. Zo kon ik verrassend goede ideeën meenemen uit de vergadering met mijn team. Voortaan zal ik elke maand een ander thema inbrengen, zodat we kunnen blijven bouwen aan mijn onderneming.

Investeren in je team

Sommige ondernemers vinden het zonde van hun tijd, geld en moeite om een vergadering buiten de deur te organiseren. Ik weet echter zeker dat er een meerwaarde in zit en kan mijn collega-ondernemers dan ook alleen maar aanraden te kiezen voor dergelijke uitjes. Het is natuurlijk afhankelijk van je locatie en branche, maar voor de meeste bedrijven zal een inspirerende vergaderruimte in Utrecht geen gek idee zijn. Er zijn verrassend leuke, originele locaties in Utrecht te vinden die worden aangeboden voor meetings. Denk aan oude, karakteristieke kantoorpanden of juist moderne, innovatieve omgevingen. Investeer dus in je team en neem je personeel eens mee naar een bijzondere locatie buiten de deur.

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven