Een verhuizing is soms een uitdaging

De ene verhuizing is de andere niet, dat spreekt voor zich. Sommige verhuizingen zijn nog iets meer een uitdaging dan andere. Denk dan bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een flat of appartementengebouw. Hoe ga je de sofa en het bed naar de derde verdieping krijgen? Als er al een lift in het gebouw aanwezig is, dan is de kans groot dat de sofa en de matrassen daar niet in passen. Daarbij blokkeer je dan ook de lift zodat de andere bewoners er geen gebruik meer van kunnen maken. Dat is geen goed begin van een nieuw woon-avontuur! De beste oplossing is dan een ladderlift huren bij Boels.

Een ladderlift kun je zelf bedienen

Je hoeft bij het huren van de ladderlift niet ook nog een persoon in te huren die deze lift kan bedienen. Het is wel verstandig om de ladderlift eerst, rustig aan, te proberen en je er eigen mee te maken. Laat de lift eerst eens leeg naar boven en weer naar beneden gaan. En vergeet niet om de handleiding erbij te houden.

Een ladderlift is niet alleen handig bij het verhuizen náár een flat of appartement. Ook wanneer je vertrekt uit een flat of appartement is zo’n lift erg handig. Ook wanneer je nieuwe pannen op je dak moet leggen is een ladderlift een uitkomst.

Waarvoor kun je nog meer terecht bij Boels?

Je kunt bij Boels voor veel meer terecht dan voor het huren van een ladderlift alleen. Wat denk je van het huren van een aanhangwagen met of zonder huif? Een aanhanger komt altijd goed van pas bij een verhuizing. Moet er eerst nog geklust worden voor je kunt gaan verhuizen? Dan kun je bij Boels ook heel goed terecht voor het huren van allerlei gereedschappen. Deze gereedschappen zijn allemaal uitgebreid getest en je krijgt er een uitgebreide uitleg bij. Van schuurmachines tot steigers, van linoleumrollers tot behangafstoomapparaten. Je klaart de klus met Boels!

Berichten gemaakt 34

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven